Do sprawdzonej procedury SafePack dołączyliśmy restrykcyjną Strefę Buforową.
SafePack:
SafePack to nasz standard, który zachowujemy zawsze, jest to restrykcyjna procedura przygotowania, pakowania oraz dostawy potraw, znacznie przewyższająca wymogi SANEPID i BHP, gwarantująca 100% bezpieczeństwo:- Wszytkie nasze dania i wypieki są poddane temperaturze powyżej 250'C, co powoduje zniszczenie jakichkolwiek wirusów,
- Nasze produkty na wynos:
- Od momentu trafienia do pieca do momentu dostarczenia do klienta są w zamkniętym opakowaniu, wysoka tempereatura wypieku oraz brak kontaktu z człowiekiem i powietrzem gwaratnuje ich całkowite bezpieczeństwo. Produkty te są oznaczone w menu SafePack*.
- Produkty, których nie można piec w tym samym opakowaniu w którym trafia do Klienta, zaraz po wyjęciu z pieca są zapakowywane w sterylny papier do pieczenia i ponownie poddane 2 minutowej obróbce termicznej w wysokiej temperatrze, bezpośrednio po wyjęciu są pakowane bezdotykowo do szczelnego opakowania, co również gwarantuje 100% bezpieczeństwo. Produkty te są oznaczone w menu SafePack**.
Strefa Buforowa:
W obecnym okresie wprowadziliśmy dodatkowe zabezpieczenia:- Zapewniliśmy naszym pracownikom mieszkanie tuż obok restauracji, wykluczając ryzyko związane z poruszaniem się po mieście oraz pozwalając skoncentrować się wyłącznie na pracy i bezpieczeństwie,
- Nasi pracownicy CAŁKOWICIE zrezygnowali z kontaktów ze znajomymi oraz rodziną, stan ich zdrowia jest codziennie monitorowany,
- W lokalu mamy kilka całkowicie odizolowanych stref: odizolowane strefy dla osób pracujących przy produkcji oraz podwójnie buforowaną strefę odbioru, pracownicy poszczególnych stref nie mają ze sobą kontaktu, potrawy odbierane są bez kontatku i tylko na zewnątrz lokalu,
- Zrezygnowaliśmy z gotówki, możliwe są tylko bezdotykowe płatności kartą oraz płatności online.