Jak dbamy o bezpieczeństwo
Safepack
Strefa buforowa

W tym trudnym okresie, dostosowaliśmy jinn & JOY do nadzwyczajnych wymogów epidemiologicznych.

Do sprawdzonej procedury SafePack dołączyliśmy restrykcyjną Strefę Buforową.


Procedura SafePack:

SafePack to nasz standard, który zachowujemy zawsze, jest to restrykcyjna procedura przygotowania, pakowania oraz dostawy potraw, znacznie przewyższająca wymogi SANEPID i BHP, gwarantująca 100% bezpieczeństwo:

  • Wszytkie nasze dania i wypieki są poddane temperaturze powyżej 250'C, co powoduje zniszczenie jakichkolwiek wirusów,
  • Nasze produkty na wynos:
    • od momentu trafienia do pieca do momentu dostarczenia do klienta są w szczelnym zamkniętym opakowaniu, wysoka tempereatura wypieku oraz brak kontaktu z człowiekiem i powietrzem gwaratnuje ich całkowite bezpieczeństwo,
    • produkty, których nie można piec w opakowaniu transportowym, zaraz po wyjęciu z pieca  są zapakowywane w sterylny papier do pieczenia i ponownie poddane 2 minutowej obróbce termicznej w wysokiej temperatrze w piecu, bezpośrednio po wyjęciu są pakowane bezdotykowo do szczelnego opakowania co również gwarantuje 100% bezpieczeństwo.


Strefa Buforowa:

W obecnym okresie wprowadziliśmy dodatkowe zabezpieczenia:

  • Zapewniliśmy naszym pracownikom mieszkanie tuż obok restauracji, wykluczając ryzyko związane z poruszaniem się po mieście oraz pozwalając skoncentrować się wyłącznie na pracy i bezpieczeństwie,
  • Nasi pracownicy CAŁKOWICIE zrezygnowali z kontaktów ze znajomymi oraz rodziną, stan ich zdrowia jest codziennie monitorowany,
  • W lokalu mamy kilka całkowicie odizolowanych stref: odizolowane strefy dla osób pracujących przy produkcji oraz podwójnie buforowaną strefę odbioru, pracownicy poszczególnych stref nie mają ze sobą kontaktu, potrawy odbierane są bez kontatku i tylko na zewnątrz lokalu,
  • Zrezygnowaliśmy z gotówki, możliwe są tylko bezdotykowe płatności kartą oraz płatności online.